Sposób przygotowania

Żółty groch namoczyć w wodzie na noc. Rano ugotować go do miękkości w tej samej wodzie z dodatkiem soli. Odparować prawie całą wodę. Miękki groch, czosnek i pieprz z odrobiną wody potraktować blenderem ucierając go na gładką masę. Można doprawić ulubionymi ziołami.

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Genialne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam pasty, a z grochu nigdy jeszcze nie jadłam, koniecznie wypróbuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    podoba mi się ten przepis;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    coś nowego super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Po prostu smakowitości :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ciekawe
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ciekawy przepis ,muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !