Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Najpierw przygotowuję sałatkę: Pomidorki myję dokładnie i przekrawam na ćwiartki. Siekam drobno natkę pietruszki i miętę. Cebulę obieram i kroję w półplasterki. Sałatkę polewam sosem przygotowanym z oliwy, soku z cytryny, soli i pieprzu. Jajka gotuję przez 3 minuty. Po ugotowaniu delikatnie obieram jajka ze skorupek, aby nie uszkodzić białka. Następnie panieruję jajka w mące.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawe jajka, tylko gdzie można kupic dukkah
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    fajne :) a gdzie można kupić taką przyprawę? Czy można ją samemu zrobić ? :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !