Sposób przygotowania

Porwaną sałatę ułożyć na talerzu. Mandarynkę obrać ze skórki, także z tej białej, porwać na kawałki. Dojrzałe avocado obrać ze skórki, pokroić na mniejsze kawałki. Paluszki krabowe pokroić pod skosem. Wszystko ułożyć wraz z oliwkami na sałacie. Sos francuski przygotować z oliwą dodając zamiast wody sok pozostały od mandarynek. Polać sałatkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    ciekawy pomysl..
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Super sałatka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    SAŁATKI Z OWOCAMI JAKOŚ MI NIE PODCHODZĄ, ALE ZROBIE JESZCZE JEDNO PODEJŚCIE I WYPRÓBUJĘ SAŁATKĘ W TWOJEJ WERSJI :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda kusząco :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Też zaczęłam używać mandarynki do surówek - super mi takie połączenie smaków pasuje!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    fantastyczne kolory!!!
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    ciekawa sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !