Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Rybę razem z obraną cebulką i białkami mielimy przez maszynkę. Masło rozcieramy z musztardą i żółtkami. Dodajemy zmielone składniki i dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra pasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    często robię pastę śledziową
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    robię tak samo-jest super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super pasta
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    też robię smaczna
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    a ja właśnie nie robiłam z puszki , spróbuję...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajna pasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    świetna pasta :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    świetna pasta :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha pasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    podoba mi się przepis na tą pastę
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    bardzo dobra pasta do chlebka
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    fajny przepis
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    może być dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !