Sposób przygotowania

Zieleninę opłukać, osączyć, pokroić na mniejsze kawałki. Do dość wysokiego naczynia włożyć majonez, wlać śmietanę, dodać obrany czosnek i zieleninę, zmiksować na gładki sos. Doprawić solą i pieprzem, ponownie zmiksować. Podawać do jaj i jako dip do warzyw.

Komentarze

  • 2
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Ale sprytne, na zielono nie robiłam.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    samo zdrowie
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    genialny, po prostu muszę spróbować!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    leonkot, jeśli dodasz więcej ziół to będzie jeszcze bardziej zielony :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !