Sposób przygotowania

Ciasto francuskie tniemy w prostokaty wielkości wg uznania. Na środek daje dżem i posypujemy go cynamonem. Boki ciasta smarujemy rostrzepanym żółtkiem. Piec w rozgrznym piekarniku ok 15min. w 180 stopniach C. Gdy nalożymy dużo nadzienia trzeba piec dlużej.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Proste, a jakie smaczne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    mniam mniam, ciekawy smakołyk
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne ciacha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszny deser:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    szybko się robi, ale i szybko znikają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    sliczne i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super ciacha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    bardzo lubię ciastka z francuskiego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszne takie ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !