Sposób przygotowania

Jabłko odcinamy górę ok 1cm i wydrążamy środek , wsypujemy do otworu szczyptę cukru i suszone owoce zamykamy i umieszczamy w garnku z wodą , która ma być 1/3 wysokości jabłka i dusimy na wolnym ogniu ok 10 min .Podajemy z bitą śmietaną lub lodami ,można i bez

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    oj zjadłabym smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniałe :)
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Fajna kolacja i zdrowa lekka oczywiście bez śmietany ma się rozumeić , chyba ,że ktoś nie musi liczyć kalorii
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    joasia4786

    z sosem waniliowym mogłoby być przepyszne :) a w piekarniku próbowałaś kiedyś takie robić?
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Tak można w piekarniku ale to nie jedno a więcej szt , bo szkoda prądu hahha , jak robię tylk sobie to wolę w wodzie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    fajny pomysł na deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smakowity przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !