Sposób przygotowania

Cebulkę pokroić w kosteczkę i zeszklić na złoto na masełku. Ser pleśniowy pokroić w kostkę. Jaja wbić do cebulki i ciągle mieszając smażyć na małym ogniu, zanim jajecznica całkiem się zetnie dorzucić ser i chwilkę jeszcze smażyć delikatnie mieszając.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    z pleśniowym nie jadłam, tylko z żółtym :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    o cos nowego
  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    apetyczna jajecznica
  • 2
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Faktycznie ciekawe połączenie smaków.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    Takiej jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    trzeba taką sobie zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pychota;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    smaczna
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajny pomysł na jajecznicę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !