Sposób przygotowania

Jaja dokładnie myjemy. Następnie oddzielamy żółtka od białek. Białka ubijamy w misce na sztywno. Margarynę mieszamy z serem przeciśniętym przez maszynkę, stopniowo dodajemy cukier oraz proszek do pieczenia. Całość bardzo dokładnie mieszamy. Ciasto wylewamy na blachę wysmarowaną tłuszczem. Pieczemy ok.1 godziny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    prosty i fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowicie wygląda...tak serowo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    janek64

    Smacznie wygląda, aż ślinka cieknie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię ten rodzaj ciasta.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !