Sposób przygotowania

Ogórki pokroić w plasterki, paprykę w paseczki, szczypiorek w cienkie krążki.
Warzywa połączyć w dowolnych proporcjach.
Doprawić solą morską, pieprzem i sokiem z cytryny - polać oliwą.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    U mnie sezon na "małosolne" już rozpoczęty (20 kwietnia) - co prawda wcześniej, niż zazwyczaj, bo jeszcze przed majowym długim weekendem - ale ogóreczki po 2 dniach były przepyszne :)))
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ślicznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !