Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Umyte,osuszone mięso lekko rozbić drewnianym tłuczkiem. Obrane pieczarki pokroić w plasterki. Na patelni rozgrzać oliwę z masłem. Mięso doprawić z obu stron solą , pieprzem i papryka , obtoczyć w mące. Mięso smażyć z obu stron do lekkiego przyrumienienia się. Wlać wino i gotować do odparowania alkoholu. Dodać cebulę pokrojoną w cienkie plastry,pieczarki i całość jeszcze chwilę podsmażyć.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Prezentują się do prawdy doskonale :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    smakowite eskalopki, mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !