Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Jeżeli ryba jest zamrożona, to ją odmrażamy i dokładnie osuszamy. Powinno być ½ kg ryby po odmrożeniu. Rybę mielimy, mielimy też obraną cebulę.


Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pychotka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    zbieram się, by zrobić;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    rybne kotlety są bardzo smaczne. Z tym przepisem bez problemu je wykonamy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !