Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Gotowe ciasto francuskie rozwałkowałam na bardzo cienki placek. Wycięłam z niego koło (odrysowałam od tortownicy), a brzegi zawinęłam tak by jabłka nie wypłynęły - tak jak na zdjęciu, bo tarta nie jest pieczona w formie tylko na blasze. Spód podziobałam widelcem, ułożyłam na silikonowej macie do pieczenia i tak przygotowane wstawiłam na 30 minut do lodówki.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Aga20

    Lubię tartę jabłkową;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    wygląda super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pysznie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie podana i zrobiona...
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Piękna ta tarta ! Też ostatnio robiłam z gotowego ciasta francuskiego, ale w formie i nie wyszła mi taka ładna :(
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Smakowita tarta, bajeczne zdjęcia. podziwiam Twoją cierpliwość i zręczne ręce, te plasterki jabłek ułożone są zawodowo!
  • 2
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    pycha
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    pięknie wygląda uwielbiam tarte

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !