Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

bialka ubijamy z cukrem na sztywną masę następnie dodajemy po jednym żóltku i delikatnie mieszamy, dodajemy posiekane orzechy oraz wiórki i rodzynki mieszamy. Na końcu dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem, całość mieszamy i wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy około 35-40 minut w tem. 180 stopni.


Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie takie ciasta...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszne ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    jadłem tylko raz ale jest bardzo smaczne
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    uwielbiam to ciasto :) u mnie w domu piecze się je na każde święta :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super do kawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne ciacho:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo dobre polecam gorąco ,jest pyszne...
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny wypiek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !