Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Rosół zagrzać, dodać ziemniaki pokrojone w drobną kostkę i gotować, aż będą miękkie.
W tym czasie przebrać i umyć świeży szpinak - oderwać twarde ogonki, a liście pokroić i dodać do zupy.
Gotować kilka minut i zmiksować blenderem.
Zupę doprawić jarzynką, pieprzem, wyciśniętym czosnkiem i sproszkowaną cebulą.
Rozlać zupę na talerze i posypać pokruszonym serem feta.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    eh ten szpinak:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika63

    musi być przepyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    to połączeni.... feta uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    David

    bardzo pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !