Sposób przygotowania

Plastry selera zalać osolonym wrzątkiem i gotować około 8 minut.Wyjąć,przelać zimną wodą i ostudzić.Plastry selera rozłożyć,posypać pieprzem.Na cztery kawałki selera położyć po plastrze sera salami,plastrze wędliny,plastrze sera salami,przykryć resztą selera i docisnąć.Obtaczać w mące,roztrzepanym jajku i bułce tartej.Na patelnię wlać olej(tyle żeby sięgał do połowy wysokości kotletów) i mocno rozgrzać.Kotlety smażyć z obu stron na rumiano.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    ciekawe
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ciekawe jak smakuje.... :)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Musi być smaczne, uwielbiam selera.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    świetny przepis!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !