Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Do garnuszka wrzucamy kostki zamrożonego szpinaku, nie dolewamy wody, ponieważ szpinak szybko się rozmrozi i z lodu utworzy się woda. Gotujemy na bardzo małym ogniu. Po tym jak szpinak się rozmrozi dodajemy łyżkę masła.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    jutro zrobię do obiadu;))
  • 4
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    szpinak i czosnek lubię,musze kiedyś wypróbować...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niezły miks
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny i zdrowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    jordi

    brzmi bardzo ciekawie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    smaczne!!;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !