Sposób przygotowania

Kiełbasę kroimy na kawałki ok 5 cm wrzucamy do garnka z wodą i kostką rosołową.Gotujemy.Następnie rozrabiamy w 200 ml wody torebkę barszczu oraz śmietanę ,chrzan i drobno pokrojony czosnek wlewamy do wrzącego wywaru.Dodajemy majeranek,doprawiamy do smaku.Jaja kroimy na ćwiartki i wrzucamy do gotowego już barszczu

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    wypas
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    robie podobnie. Też używam z torebek barszczu. Jest pyszny:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammm;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ooo jak smacznie wygląda:)
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mniammmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !