Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Wątrobę dokładnie wymoczyć, pokroić w paski. Obtaczać w mące wymieszanej z solą i smażyć na gorącym oleju


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    Doskonale smakuje z kiszonymi ogórkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię wątróbki różne, a ta w sosie jest apetyczna...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    jak ja mogłam kiedyś nie lubić wątróbki... ta wygląda smakowicie :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    tez robię podobnie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna wątróbka
  • 1
    20150824_185523
    Opublikowano

    idealme

    bardzo dobre danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna watrobka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !