Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Przygotowujemy zwykły rosół i wyciągamy włoszczyznę i mięso


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajny, chętnie taki ugotuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawa odmiana rosołu
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    muszę spróbować takiego jeszcze nie jadłam
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pewnie pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pewnie pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    dobre to?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    dobry, jadłam podobny u koleżanki, ale sama jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !