Sposób przygotowania

bób umyć i ugotować w osolonym wrzątku odcedzić i wystudzić obrać ze skórki,ziemniaki umyć szczoteczką i ugotować w osolonym wrzątku razem ze skórką po ugotowaniu wystudzić je i przekrawać wzdłuż na połowę wydrążyć środki,pomidorki umyć i przekroić na pół jeśli są większe to na ćwiartki wymieszać je z obranym bobem doprawić do smaku solą i pieprzem skropić oliwą z oliwek i nakładać do wydrążonych ziemniaków układać je na blasze wyłożonej folią aluminiową i zapiec w piekarniku w temp.200st.ok.20min.udekorować je szczypiorkiem lub ulubionymi ziołami,podawać z kefirem lub jogurtem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super ;-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    na samą myśl o młodych ziemniaczkach już mi w brzuchu burczy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    muszą być pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    fajnie sie zapowiada, szkoda ze bobu nie jadam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !