Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Plastry mięsa delikatnie rozbij i oprósz sola i pieprzem. Ogórki przekrój wzdłuż na 4 części, cebulę na pół. pierwszą połowę pokrój na 8 części, drugą dosyć drobno. Na każdym plasterku mięsa układaj: boczek, ćwiartkę ogórka i część cebuli.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Uwielbiam z takim wnętrzem, zwykle robię z wołowiny, więc teraz będzie cielęcina.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    same pyszności
  • 4
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    lubię zrazy:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    pysznie wyglądają:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    bardzo apetyczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !