Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Biszkopt-Białka ubić na sztywno dodać cukier,żółtka i ubijamy tak długo aż masa będzie sztywna.Mąkę przesiać z proszkiem i kakao przez sitko dodać do masy jajecznej i wymieszać powoli drewnianą łyżką.Masę wylać na blachę z brzegami wyłożoną papierem do pieczenia.Piec około 25 min w 170 st.Po wyjęciu ciepły biszkopt zwinąć w roladę i owinąć bawełnianym ręcznikiem.Pozostawić do całkowitego wystudzenia.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    pięknie udekorowana,pyszna rolada
  • 2
    original
    Opublikowano

    elaa

    ale ładna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ależ smakowicie wygląda.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    cudne słodkości do kawki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pychotka
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ale cudo :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    przepyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    madi356

    rewelacyjna ta Twoja rolada:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo ?adnie si? prezentuje tak precyzyjnie zwini?ta.
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo ?adnie si? prezentuje tak precyzyjnie zwini?ta.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    hm....aż się rozmarzyłam.....
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    wspaniała...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Piękna rolada!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    super roladka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Wygląda fantastycznie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Piękna ta Twoja rolada.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !