Sposób przygotowania

Mięso mielone doprawiamy do smaku solą, pieprzem i przyprawą do mielonego.
Dodajemy drobno posiekaną pietruszkę i jajko. Wyrabiamy jednolitą masę, dosypując bułki tartej. Bułki należy dodać tyle, żeby msa była zwarta. Formujemy z niej okrągłe puplpeciki.
Układamy w parowarze i parujemy około 20-30 minut, w zależności od tego jak duże zrobiliśmy pulpeciki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    super :) zdrowo i delikatnie:) na pewno wybiorę taka wersje niż mielonego smażonego na tłuszczu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Lubię takie zdrowe pulpeciki z drobiu :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lekkie danie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !