Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Margarynę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę i ucierając dodawać po jednym jajku.Dodać Dodać obie mąki przesiane z proszkiem do pieczenia i dokładnie wymieszać.Na koniec dodać aromat i rum.Formę wysmarować masłem i wysypać bułką tartą.Ciasto wyłożyć do formy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    zawsze gotowałam najzwyklejszą, wypróbuję teraz rumową :)
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    uwielbiam tą babkę, dawno nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie wygląda...
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    śliczna babeczka.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    świetnie ci ona wyszła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Elegancka baba!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    dobra
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    śliczna baba i mam wielka ochotę na nią...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    wyglada super fajnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !