Sposób przygotowania

Rosół (może być z obiadu) podgrzewamy i rozpuszczamy w nim odpowiednią ilość żelatyny(podana jest na opakowaniu). Jaja i marchew gotujemy, groszek odsączamy z zalewy. Na dno kubeczków wlewamy trochę rosołu, odstawiamy do lodówki do stężenia następnie układamy pokrojone kawałki jajka, marchewki i groszku, przyozdabiamy natką pamiętając że kubeczek podany zostanie odwrócony. Całość zalewamy rosołem uważajac aby nie popsuć dekoracji. Odstawiamy do lodówki na trzy godziny podajemy z octem w osobnym naczyniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też takie robię od czasu do czasu,kolorowe i smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    extra!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ładniutkie i smaczne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !