Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w wodzie, dobrze odcisnąć i dodać do mięsa. Cebulę i czosnek pokroić w kostkę i przesmażyć - dodać do mięsa. Wbić jajo, doprawić solą, pieprzem i papryką dość pikantnie. Uformować zgrabne dość małe kulki obtoczyć je w bułce tartej i usmażyć na oleju.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    smaczne takie na kąsek
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    do tego sosik i pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    uwielbiam pulpeciki tego typu:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !