Sposób przygotowania

Wszystkie skladniki na ciasto zagnieśc rzazem. Z tego odłożyć 1/3 i włożyć do zamrażalnika, resztę wylożyć na blachę. Ser zemleć razem z cukrem, dodać resztę składników, wylać masę na ciasto. Na to pokroić brzoskwinie. Białka ubić z cukrem pudrem wylać na ciasto, na wierzch zetrzeć ciasto z zamrażalnika na tarce o dużych oczkach. Piec 50 minut w temperaturze 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja, już znajduje się w mojej księdze przepisów;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny serniczek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    chętnie zjadlabym taki pyszny torcik :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,lubię taki !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    wyśmienite ciacho, aż ślinka cieknie .... :P)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !