Sposób przygotowania

CEBULĘ KROIMY W PLASTERKI LUB PÓŁPLASTERKI I PODSMAŻAMY NA OLEJU. DO PODSMAŻONEJ CEBULI DODAJEMY PKROJONĄ W KOTKĘ KIEŁBASĘ I LEKKO DUSIMY. DODAJEMY DO SMAKU PIEPRZ WSZYSTKIE MIESZAMY I GOTOWĄ CEBULĘ WYKŁĄDAMY NA TALERZ. JEMY Z CHLEBEM.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    też taką czasami robię chociaż to strasznie kaloryczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Renata16

    super rzecz;bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    max1980

    no no
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    dobra
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo taką lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    lubię, choć niezbyt zdrowe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    koala

    rewelacyjna cebulka
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    szczerze nie przepadam i niestety nie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię !
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    robię praktycznie mówiąc taką samą tylko dodaje jeszcze jeden składnik sól albo kucharek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !