Sposób przygotowania

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić. Parówki pokroić w plasterki, cebulę w kostkę, por pokroić w plasterki i podzielić na 4 części. Na patelni podsmażyć parówki, cebulę oraz por. Pod koniec smażenia dodać posiekaną natkę pietruszki oraz doprawić do smaku. Na talerzu ułożyć makaron oraz podsmażone parówki. Posypać startym serem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wygląda to pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    fajne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wygląda apetycznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    na pewno smaczne było :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pyszne danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !