Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Ciasto francuskie kroję za pomocą noża do pizzy na jednakowe centymetrowe paski (pomagam sobie linijką).


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    ekstra:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Fajny pomysł, na pewno spróbuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    jest trochę zabawy, ale efekt wart tego-pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    podziwiam za cierpliwość :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Wbrew przekonaniom, nie ma z tym zbyt dużo pracy, wiadomo, w minutę się ni zrobi, ale późniejszy wygląd na talerzu wynagradza trud :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    no naprawde prezentują się bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    super ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !