Sposób przygotowania

Piekarnik rozgrzej do temperatury 200°C. Odetnij nóżki od grzybów i posiekaj grubo, natomiast kapelusze posmaruj oliwą. Ułóż je na blasze, posól i piecz przez 10 minut do momentu, aż lekko zmiękną. W tym czasie przygotuj farsz z podanych składników (oliwki pokrój w połówki) i posiekanych nóżek. Dodaj pozostałą oliwę i popieprz posól. Wyłóż farsz na kapelusze pieczarek i piecz przez 5-8 minut, aż feta stanie się miękka.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Marko

    smaczne i apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne pieczarki, farszu z tych składników na pewno starczy na więcej niż 5 pieczarek
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    uwielbiam, też takie robie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowite :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kbj31

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam faszerowane pieczarki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !