Sposób przygotowania

Żeberka po umyciu przekladamy do garnka, zalewamy zimną wodą, dodajemy oczyszczoną i pokrojoną włoszczyznę i gotujemy do miękkości wraz z przyprawami- ziele angielskie, pieprz ziarnisty i liść laurowy. Gdy zeberka będą miękkie w miseczce mieszamy miotełką śmietanę i koncentrat pomidorowy. Hartujemy wodą i dodajemy do zupy. Gotujemy kilka minut i dodajemy do smaku sól, pieprz i Kucharka. Oddzielnie gotujemy ryż.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    uwielbiam pomidorową, najsmaczniejsza zupka a ta Twoja wydaje się być wyjątkowo smaczna
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    ja tez kocham pomidorową mogę codziennie jeść z innym dodatkiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !