Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Jajka gotujemy na twardo, pierś z kurczaka kroimy na kawałki i gotujemy lub smażymy na patelni. Majonez wymieszać ze śmietaną i sosem włoskim (z torebki) odstawiamy na bok. Kapustę kroimy na drobno i wykładamy na dno przezroczystej miski.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    pyszna, ale chyba dość droga :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepiórcze jajeczka są dla mnie delikatniejsze od kurzych, a sałatka jest bajeczna na focie...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super wygląda :)
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ładnie podana. Zdjęcie zachęca do jedzenia.
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !