Sposób przygotowania

Krok 1 / 13

Ryże mieszamy. Płuczemy pod bieżącą wodą następnie zalewamy i moczymy 20 minut. Ponownie płuczemy i przerzucamy do garnka.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Oooo, z serkiem to mnie zaskoczyłeś :)
  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    ładne
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Hej , pacpawie.....łoś , czy łosoś? Coś tu nie gra , zgrzyta o coś.... Chociaż pięknie wyszło danie lecz pisane mocium panie jest z usterką , bo zrobienie z ryby zwierza jest fuszerką....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Odgrażam się, że zrobię a nie mogę się zmobilizować
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    oj misio nie bądź taka surowa. Już poprawiłem :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    piękne
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    oj tez musze zrobic... póki co już mam ryż do sushi w domku:D
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @aginaa to już bliżej jak dalej :o)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    nigdy nie jadłem, świetnie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    David

    wow muszę kiedyś wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !