Sposób przygotowania

Margarynę kroimy w mniejsze cząstki i rozpuszczamy w rondelku. Dodajemy do niej cukier i galaretkę i sok z cytryny. Gotujemy do momentu ,az dojdzie do jego rozpuszczenia. Do przestudzonej masy dodajemy kolejno po jajku ciagle miksując.

Wykładamy na skropiony ponczem biszkopt.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    idealna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    mój ulubiony
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    mój ulubiony
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    cytrynowej jeszcze nie próbowałam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna;d
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    przydatna zawsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !