Sposób przygotowania

Margarynę kroimy w mniejsze cząstki i rozpuszczamy w rondelku. Dodajemy do niej cukier i kisiel. Gotujemy do momentu ,az dojdzie do jego rozpuszczenia. Do pzrestudzonej masy dodajemy kolejno po jajku ciagle miksując.

Wykładamy na biszkopt. Na amse wykłąadamy na wierzch kawałeczki brzoskwini.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    dobra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    polecam, jest fajna i zawsze inny posmak i kolor pod roz podchodzący
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    wypróbuję na pewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pychotka! Ja często robię taką masę z małymi biszkopcikami :)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwielbiam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    bardzo ciekawa
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    dobra masa
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    robilam w tym tyg. tort
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    znakomity przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !