Sposób przygotowania

Śmietanę ubijam z cukrem pudrem i śmietan-fixami na sztywno. Kruche babeczki napełniam bitą śmietaną. Owoce leśne myję i dokładnie osuszam. Na bitą śmietanę kładę po kilka malin i jagód. Wstawiam do lodówki babeczki lub od razu podaję.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    też takie robię, PYCHA:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    takie są najlepsze:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika58

    uwielbiam babeczki, ale dawno nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !