Sposób przygotowania

Pomidory nacinamy delikatnie. Następnie spażamy. Zdejmujemy skórkę i kroimy w plasterki. Mozarellę po odsączeniu z zalewy kroimy w plasterki. Na półmisku układamy na przemian plasterki mozarelli i pomidora. Przygotowujemy sos mieszajac ze sobą oliwę z oliwek, sok z cytryny, bazylię oraz sól i pieprz. Przygotowanym w ten sposób sosem polewamy danie. Odstawiamy na około godzinkę, żeby składniki przegryzły się.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    też lubię eksperymentować z pomidorkiem i mozarellą :) Bardzo pysznie wygląda Twoje połączenie !
  • 1
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    Ja tez uwielbiam te klimaty ostatnio nawet baaaardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wygląda bardzo apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !