Sposób przygotowania

Sałatę pokroić niezbyt cienko i wrzucić na dużą patelnię, wlać 3-5 łyżek oliwy, posolić i podgrzewać, stale mieszając, aż zmniejszy objętość.
Sałatę doprawić wyciśniętym czosnkiem i ew. solą.
Dodać posiekany koperek i jeszcze chwilę poddusić.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    sałaty lodowej jeszcze nigdy nie dusiłam ale tego przepisu spróbuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    mniam, mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    mniam, mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !