Sposób przygotowania

Kapustę i paprykę pokroić w drobną kosteczkę i obgotować. Seler, pietruszkę i marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Do mięsa mielonego dodać jajka, przestudzoną kapustę z papryką, seler, pietruszkę, marchew i wyrobić. Następnie dodać wszystkie przyprawy oraz bułkę tartą i ponownie wyrobić na gładką masę. Formować kotlety i smażyć na oleju. Ułożyć w garnku. Koncentrat wymieszać ze szklanką wody, posolić i popieprzyć do smaku i zalać nim kotlety. Gotować 10 minut na małym ogniu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    bardzo lubię mielone
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    piękne
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    piękne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !