Sposób przygotowania

Filety oczyścić z tłuszczu,opłukać i osuszyć.Lekko rozbić.Oprószyć solą i pieprzem.Jajko roztrzepać .Kotlety opanierować najpierw w mące,potem w jajku i bułce tartej.Usmażyć na wolnym ogniu. Plastry ananasa obsmażyć na tym samym tłuszczu.Przełożyć kotlety na drugą stronę.Na upieczoną stronę położyć plastry sera topionego i na ser ułożyć ciepłe plastry ananasa.Przykryć patelnię aż ser się roztopi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ładnie podane i na pewno smaczne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    arcydzieło
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    ciekawy przepis warty wypróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    wyglądają apetycznie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygladaja swietnie;d
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    piękne i apetyczne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetnie podane!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    wyglądają na smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię takie połączenie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    stefcia

    też bym takiego kotlecika zjadła:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne miesko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !