Sposób przygotowania

Parówkę przecinam wzdłuż, ale nie do końca. Parówki gotuję w garnku w wodzie, nad nim ustawiam sitko, kładę bułkę. Gdy bułka zmięknie, wyjmuję parówki, obieram je z osłonek. Bułkę smaruje ketchupem i musztardą, kładę parówki, sałatkę. Polewam hot-dogi ketchupem i musztardą. Podaję.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    haffka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    jest tak wypchany że chyba go nawet ciężko do buzi włożyć :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda smakowicie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !