Sposób przygotowania

Kaszę kuskus zalewam wrzątkiem 1 cm powyżej powierzchni, przykrywam i odstawiam na 10 minut. Warzywa myję dokładnie. Pomidory kroję w małe kawałki. Z papryk usuwam gniazda nasienne i kroję w małą kostkę. Ogórka pokroić w plasterki. Rzodkiewki kroję w plasterki. Warzywa wymieszać razem, połączyć z napęczniałym kuskusem. Robię sos: Oliwę mieszam z sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Sałatkę polewam sosem i podaję.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    zrobię sobie taką.
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Super propozycja jako dodatek do mięs grillowanych.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !