Sposób przygotowania

Żółtko dokładnie ucieramy z cukrem. Do utartego żółtka dodajemy przyprawy. W tym czasie mocno podgrzewamy piwo, tylko trzeba uważać, aby nie zagotować. Do gorącego piwa dodajemy żółtko z przyprawami i miód. Mieszamy, aby miód się rozpuścił. Podajemy gorące.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie to
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    dobre ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    najlepsze
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    takie smaczne piwko można wypić też nie będąc przeziębionym
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    na pewno pomoże:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    łał;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takie to dopiero rozgrzeje ..... :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    własnie mam początki grypy i szukam dobrego leku
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    skuteczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    piwko najlepsze :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    rozgrzewające
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    muszę wypróbować:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    zaciekawił mnie smak takiego piwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !