Sposób przygotowania

Pieczarki dokładnie myjemy i wykrawamy nóżkę. Szynkę, ser i nóżki pieczarek kroimy
w drobną kosteczkę przyprawiamy i mieszamy z majonezem. Powstały farsz nakładamy do kapeluszy pieczarek. Układamy w naczyniu żaroodpornym, które wcześniej należy wysmarować masłem. Pieczemy w piekarniku w temperaturze 150 stopni do miękkości pieczarek (ok.10 min).

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Lubię takie pieczarki.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Wyglądaja ciekawie. muszę sie skusic
  • 0
    original
    Opublikowano

    KLEO

    pysznie wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kbj31

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne :P

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !