Sposób przygotowania

Cebulę kroimy i podsmażamy na maśle, gdy już będzie dosyć miękka do garnka wlewamy rosół oraz dodajemy pokrojone ziemniaki i marchewkę. Następnie gdy ziemniaki będą już miękkie zagęszczamy zupę wcześniej wymieszaną z mąką śmietaną (i oczywiście zahartowaną) i doprowadzamy do wrzenia. Ostatni krok to zblendowanie zupy :) Ja lubię podawać ją z uprażonym słonecznikiem i kawałkami sera pleśniowego smacznego

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczna zupa
  • 3
    original
    Opublikowano

    tom

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    szybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    Świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    bardzo fajna
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    Smakowita
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    muszę jąz zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda pysznie ! Muszę ją kiedyś zrobić :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !