Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kruche ciasto: Wszystkie składniki dokładnie posiekać, szybko zagnieść ciasto. Odłożyć 2/3 ciasta na spód, wyłożyć nim formę o wymiarach 25 x 40 cm, ponakłuwać i wstawić do lodówki na około pół godziny. Resztę ciasta również włożyć do lodówki (lub do zamrażarki).


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    wygląda znakomicie
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    wygląda znakomicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam taka szarlotkę!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Rewelacyjnie wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/Madija

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna szarlotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wygląda znakomicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Uwielbiam szarlotki !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !