Sposób przygotowania

Boczek moczymy we wcześniej przygotowanej marynacie : na 1 litr wody 3 łyżki soli. Wymoczony boczek posypujemy przyprawami : zioła prowansalskie, przyprawa do mięsa, papryka mielona ,rozmaryn, majeranek i kucharek. Mięso przyprawione wykłądamy na blachę i pieczemy około 2 godz, w zależności od grubości boczku.
Smacznego !

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    i ślinka leci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczny
  • 4
    original
    Opublikowano

    teresa18

    od czasu do czasu nie zaszkodzi taki smaczny zjeść
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    apetyczny
  • 4
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pieczony boczuś najlepszy
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    szczególnie świeży
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    pycha
  • 1
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    jest bardzo smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    też piekę sama
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Nie ma to jak taki domowy boczek!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !