Sposób przygotowania

Kapustę zalej wodą, dodaj żeberka, liście laurowe, ziela angielskie, czosnek, pokrojoną w plastry marchew i pietruszkę, całą cebulę, pokrojone w kostkę ziemniaki, Gotuj wszystko do miękkości, dopraw magą, solą i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pyszna zupka:)
  • 4
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    dawno nie jadłam
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczny :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    wspaniały kapuśniaczek
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    wyjątkowy smak :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    lubię bardzo :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    lubię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Moja ulubiona zupka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Moja ulubiona zupka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    jedna z lepszych zupek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !